вівторок, 6 лютого 2018 р.

СТВОРЕННЯ ВЕБ-САЙТІВ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ СПРИЯТИМЕ ПІДВИЩЕННЮ ЯКОСТІ І ДОСТУПНОСТІ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ



Інформатизація освіти забезпечує підготовку учнів до життя в умовах інформаційного суспільства і вимагає від педагогів постійного удосконалення та професійного росту
На базі методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Роменської районної державної адміністрації відбувся районний семінар-практикум вчителів інформатики з питань створення, наповнення та використання веб-сайтів на платформах ucoz. ua. та School Champion.
«Основним критерієм ефективності використання нових інформаційних технологій у сучасному навчальному закладі є створення єдиного інформаційного простору»,- наголосив під час відкриття заходу методист Віктор Ткаченко.
Теоретичний модуль семінару включав у себе презентацію досвіду роботи вчителя інформатики Андріяшівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Євгенія Шевченка щодо створення та заповнення веб-сайтів на платформі ucoz. ua.
Вчитель інформатики Перехрестівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Сергій Сулименко висвітлив особливості створення веб-сайтів на платформі School Champion.
З основними засадами ведення власного блогу присутніх ознайомила заступник директора з навчально-виховної роботи Ведмежівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Світлана Шевченко.
Методист Віра Немченко довела до відома педагогів законодавчу базу щодо прозорості та інформаційної відкритості закладу освіти.
Учасники заходу обмінялися досвідом із проблемних питань, отримані знання закріпили під час практичного модуля. За результатами роботи розроблено методичні рекомендації для подальшого використання.

За матеріалами Роменської РДА

Немає коментарів:

Дописати коментар