пʼятниця, 15 червня 2018 р.

Всім учням бажаємо незабутніх канікул!!!

       Так швидко промайнули 14 днів оздоровлення дітей в пришкільних таборах і настав час прощатись. Протягом червня учні змістовно та весело відпочивали. Кожен день, як барви веселки, був веселим, цікавим, наповненим новими зустрічами, новими враженнями, розвагами та екскурсіями.
     А розпочиналося все 29 травня. Гамірно й весело було у Ведмежому цього дня ,бо гостинно відчинив двері для вихованців пришкільний табір з денним перебуванням «Веселка», у якому налічувалося 35 дітей. Святково вдягнені, усміхнені, сповнені енергії вишикувалися «таборяни» на першу лінійку.
Робота табору розпочалась з урочистого виносу прапору України та виконання Гімну нашої держави. Усі учні були поділені на 2 загони: «Водограй» і«WI-FI». З вітальним словом до малечі звернулася директор школи Самойленко Людмила Миколаївна і побажала приємного, цікавого дозвілля. Наголосила про необхідність дотримання правил безпечної поведінки, бо найголовніше – це гарно відпочити, набратися сил та з гарним настроєм і приємними враженнями зустріти перші дні літніх канікул.
Зі словами привітання виступила начальник табору О.І.Вишневецька. Вона ознайомила дітей з планом роботи табору, розпорядком дня.
   

  На святі панував піднесений, веселий настрій, діти декламували вірші, співали пісні, виконували танці.
Кожний наступний день приносив щось цікаве й незабутнє. Так, наприклад, 1 червня за шкільною традицією відзначили День захисту дітей. Свято розпочалося з урочистої лінійки, а далі на дітей чекали різноманітні заходи:мулюблений конкурс школярів – малюнки на асфальті «Мрії дитинства», оформленння дерева прав дитини та тематичного куточка «Перше червня – наше дитяче свято», круглий стіл на тему «Права дітей в Україні» , конкурс знавців права «Чи знаєш ти свої права».
     Приємно зазначити, що свято пройшло у щирій та дружній атмосфері, а присутні отримали багато позитивних емоцій .
     Запам’ятався і День спорту, бо окрім рухливих ігор та спортивних, відбувся товариський футбольний матч з вихованцями пришкільного табору Рогинської ЗОШ І – ІІІ ступенів. При проведенні заходів був присутній медичнийпрацівник місцевого ФАПу.
    Табір працював лише до 15 червня, але в план роботи були включені заходи, приурочені Деню скорботи і вшанування пам'яті жертв війни та Дню Конституції України.
     Однією з яскравих та позитивних сторінок відпочинку в пришкільному таборі «Веселка» стали екскурсії .
   З метою розширення знань учнів про життя і творчу діяльність відомого письменника, талановитого кінорежисера Олександра Довженка вихованці відвідали його літературно-меморіальний музей у м. Сосниця Чернігівської області. З цікавістю діти оглядали літературну експозицію музею, паркову композицію «Юний Сашко», реставровану садибу-музей, Усе, починаючи з двору, батьківської хати, тину, криниці відновлено в такому вигляді, як описано у бібліографічній повісті «Зачарована Десна». У кінозалі музею учні подивилися один із перших художніх фільмів геніального кінорежисера .
     Незабутньою була й поїздка до Менського зоопарку, яка відбулася 7 червня. Під час екскурсій діти мали змогу: зробити селфі з левом; посміятися з бабуїна; зайшовши до тераріуму, поринути в атмосферу тропічних лісів Амазонії; на яву побачити тварин, про яких читали в книжках і чули з розповіді вчителя біології. Діти з зацікавленням спостерігали за звичками тварин, пригощали їх улюбленою їжею.
     Подорож до Менського зоопарку відбулась завдяки фінансовій підтримці ТОВ "Урожайна країна» . Тому хочеться висловити особливу подяку керуючому Галківським відділенням ТОВ "Урожайна країна» В.М.Зінченку , який відгукнувся на прохання адміністрації школи .

Дякуємо спонсрам, що подарували дітям нагоду побувати в нових для них місцях!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар