пʼятниця, 4 січня 2019 р.

Участь у районній педагогічній (не)конференцію «Освіта ХХІ століття. Професійне перезавантеження»

Експерт у локації №1 "Хмарні сервіси в освіті".

     2019-й має стати роком розвитку та зростання для усіх сфер від школи та закладів профосвіти до вишів і наукових установ — кожна із них отримала місце у 10-ці основних пріоритетів Міністерства освіти і науки на наступні 12 місяців. Про це розповіла Міністр освіти і науки Лілія Гриневич під час підсумкової прес-конференції «Робота МОН: підсумки 2018-го/візія 2019-го», яка відбулася у креативному просторі Fedoriv Hub, що в Києві.
І одним із напрямків  є  -  Діджиталізація освіти: Інтернет та комп’ютери в сільські школи
2019-го у тестовому режимі має запрацювати Національна освітня платформа, де розвиватиметься цифрова освітня екосистема. Зокрема, на ній розміщуватимуться справжні електронні підручники з віртуальними 3D-матеріалами, які вчителі зможуть компонувати на свій розсуд, скани підручників для завантаження, інтерактивні лабораторії, віртуальні музеї, форуми для спілкування вчителів, системи менеджменту освіти.
 
Ну як вам діджиталізація? Скажите "Опустись із хмар  на грішну землю" Але я, навпаки, запрошую Вас на "освітні хмари", бо діджиталізація  означає переведення інформації у цифровий формат для подальшого використання на сучасних елетронних девайсах.
Пропоную онайомитися із LearningApps.org , що  є  сервісом Web 2.0 для підтримки процесів навчання та викладання за допомогою невеликих інтерактивних модулів.

Що пропонує проект  «Інтерактивне навчання»?

Зразок контрольної роботи

Проект «МІЙКЛАС-ефективний допоміжний інструмент для шкільної освіти»
Презентація 3
Приклад презентації з використанням вправ, створених в LearningApps.org (скріни)

Немає коментарів:

Дописати коментар