пʼятниця, 15 березня 2019 р.

ВІДОМИЙ МОВОЗНАВЕЦЬ ОЛЕКСАНДР АВРАМЕНКО ПРОВІВ МАЙСТЕР-КЛАС ДЛЯ ПЕДАГОГІВ ТА УЧНІВ РОМЕНЩИНИ

Заклик Олександра АВРАМЕНКА дбати про чистоту своєї мови, який ми щодня чуємо з екрана телевізора, став напутнім меседжем для учасників заходу

Педагоги та школярі Роменщини зустрілися з Олександром Авраменком, доцентом Київського університету імені Бориса Грінченка, завідувачем кафедри гуманітарних дисциплін у Технічному ліцеї НТУУ «КПІ».

Відомий український мовознавець, популяризатор української мови, телеведучий експрес-уроків з української мови у програмі «Сніданок з 1+1», автор численних наукових публікацій, підручників та посібників, один із розробників програм зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури, упорядник посібників для проведення державної підсумкової атестації провів майстер-клас з культури мовлення для всіх, хто цікавиться рідною мовою.

Живе спілкування з аудиторією, практичні поради, життєві історії, вплетені у канву виступу, сприяли позитивній атмосфері заходу.

Корисний досвід щодо підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури отримали одинадцятикласники. Мовний експерт дав конструктивні поради, як подолати функціональну неграмотність, вичерпні відповіді на всі запитання, які ставила аудиторія.

Немає коментарів:

Дописати коментар