неділя, 13 червня 2021 р.

«Медитація, сучасність, освітній процес: теорія, практика, досвід!»

  
    До Всесвітнього дня йоги Управлінська майстерня разом з Креатив-студією Клубу інтегрального лідерства провели Круглий стіл «Медитація, сучасність, освітній процес: теорія, практика, досвід!» Я отримала відповіді на питання: чи допомагає медитація і йога у збереженні нашого фізичного і психічного здоров'я, чи укріплює нашу стресостійкість, чи допомагає в освітньому процесі, чи може захистити психологічно людину у сучасному світі? Слухали короткі виступи і практикували разом зі спікерами-експертами - ДЯКУЄМО їм за цікаві, практикоспрямовані знання, досвід і небайдужість!
❤ :
🧘‍♂️ Феномен медитації: шлях людини до самої себе (Костянтин Линьов, кандидат наук з державного управління, доцент, завідувач кафедри освітнього лідерства Інституту післядипломної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка)
🧘‍♂️Медитація як засіб психологічного захисту людини у сучасному світі (Василь Шевня, інструктор медитації інституту HEARTFULNESS, керівник рекламної кампанії «Батьки-ТВ», бізнес-технолог з персонального корпоративного менеджменту та стратегічного управління) та майстер-клас з медитації наживо 😏.
🧘‍♂️ Медитація та йога: невід’ємні частини здорового способу життя сучасної людини (Арнаб Ройчурамоні, інструктор медитації та йоги інституту HEARTFULNESS).
🧘‍♀️ Як допомагає медитація в освітньому процесі: з досвіду роботи ліцею «Інтелект» (Наталія Шубіна, заступник директора з виховної роботи ліцею «Інтелект» м. Київ).
🧘‍♀️ Досвід використання медитації у школі (Ірина Гондюл, директор ЗЗСО № 158 м. Київ, сертифікований тренер з управління професійним життям)
Матеріали засідання надіслано учасникам, а для усіх охочих - на сайті Клубу вже викладені записи виступів - долучайтеся! https://eduleaderclub.com/news-events/



Немає коментарів:

Дописати коментар