суботу, 1 квітня 2017 р.

    АКЦІЯ     "Я ХОЧУ БАЧИТИ ЖИТТЯ!"

      Щороку, у квітні, проходить благодійна акція «Серце до серця. Врятуй життя дитини». Учні Ведмежівської ЗОШ І – ІІІ ст. Роменської районної ради Сумської обл. кожного разу активно долучаються до цього благодійного заходу. Не став винятком і цьогорічний квітень.
       1 квітня Галківська сілька рада   приймала гостей районного фестивалю   "Роменщина сміється" .   Дуже гамірно було у будинку культури, адже, щоб зібрати кошти для благодійності, діти за підтримки батьків, організували проведення ярмарку.   Яких тільки смаколиків не було на столах! А маленькі продавці наперебій рекламували свій товар, намагаючись уторгувати якомога більше грошей , щоб перемогти в неофіційному змаганні між класами. Усі залишилися задоволені: і гості, які за помірними цінами придбали домашню свіжу ароматну випічку, і учні, що зробили свій маленький внесок у велику справу благодійності. Частину виручених  коштів   буде перераховано на допомогу дітям з вадами зору та вирішення проблем забезпечення обладнанням офтальмо-логічних    відділень    дитячих   лікарень України, частину залишено для адресної благодійної допомоги онкохворим дітям.

переглянути всі фото

РОМЕНЩИНА СМІЄТЬСЯ

01 квітня у Галківському сільському будинку культури стартував започаткований цьогоріч на Роменщині районний фестиваль гумору, присвячений Дню Сміху. Фестиваль урочисто відкрили начальник відділу культури Роменської районної державної адміністрації Момот С.В. та Галківський сільський голова Кузьменко Р.В.    У фойє клубного закладу було розгорнуто ярмарку-продаж дитячих поробок, кондитерських виробів, кошти від продажу яких зібрали для акції «Серце до серця». Концертна програма фестивалю була насичена і різноманітна.

Немає коментарів:

Дописати коментар