середа, 4 січня 2017 р.

04 січня відбувся круглий стіл на тему «Організація системної роботи методичної служби, адміністрацій та педагогічних колективів навчальних закладів району з підготовки учнів до якісного проходження зовнішнього незалежного оцінювання та результативної участі в олімпіадах, конкурсах і змаганнях»
    В його роботі взяли участь працівники методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Роменської районної державної адміністрації, заступники директорів з навчально-виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів Роменського району.
    Завідувач методичного кабінету Гавриленко Н.М.акцентувала увагу присутніх на протокольному дорученні заступника голови Сумської обласної державної адміністрації Підопригори М.А. за результатами проведення наради «Про підсумки зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року в Сумській області та завдання на 2017 рік». 
  З пропозиціями щодо шляхів підвищення якості навчання  виступили заступники директорів Андріяшівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Ясир Л.О., Бобрицької ЗОШ І-ІІІ ступенів Руденко Л.І., Біловодської ЗОШ І-ІІІ ступенів Солонець С.В., Великобубнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Гриценко Л.М., Глинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Дем’янець О.Г., Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів Дяченко Л.А., Бацманівського НВК Райденко Л.І. та Хмелівського НВК Щебетун В.П. 
   Про результати комплексного аналізу відповідності річного та зовнішнього незалежного оцінювання учнів 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів району у 2016 році інформував методист Сиромля М.П. Микола Петрович розповів також про проведення реєстрації учнів для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні у 2017 році. З підсумками проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад у поточному навчальному році ознайомив учасників зібрання методист Ткаченко В.І.
      Про особливості підготовки учнів до ЗНО з англійської мови та проведення методичного порадника для вчителів спеціалістами Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти розповіла методист Костенко В.В.       Створено робочу групу для опрацювання та узагальнення пропозицій з обговорюваного питання.

Немає коментарів:

Дописати коментар