субота, 5 листопада 2016 р.

Конкурс читців творів англійською мовою серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Роменського району в рамках Року англійської мови пройшов 26 жовтня в актовій залі Роменського коледжу СНАУ






Тиждень англійської мови

З 10 по 13 жовтня у Ведмежівській ЗОШ I-III проходив тиждень англійської мови.
У понеділок на лінійці було оголошено план проведення тижня англійської мови.
На стенді оголошень було поміщено план заходів, які проводитимуться протягом тижня.
У понеділок (10.10) була переглянута презентація «Свята та традиції Великобританії», яку підготувала учениця 11 класу Остапчук Вікторія.
У вівторок (11.10) проведений конкурс стіннівок за темами «Телебачення», «Свята та традиції Великобританії», «Музика». У конкурсі взяли участь учні 8, 10, 11 класів. Усі стінгазети були цікавими, кольоровими та яскравими, тому отримали такі номінації: «найяскравіша»- 8 клас, «найзмістовніша»-11 клас, «найкольоровіша»- 10 клас.
У середу (12.10) проведена інтелектуальна гра «Хто найкраший?» серед учнів 8,10,11 класів. Під час гри всі учні показали гарну ерудицію, знання англійської мови та згуртованість і вміння працювати в команді.
Учні 8, 10,11 класів мали можливість показати свої знання та виявляли кмітливість, виконували цікаві завдання, перекладали та доповнювали речення, розгадували кросворди та загадки.
У четвер (13.10) було підведено підсумки проведення предметного тижня. Найактивніші, які брали участь у конкурсах, були нагороджені грамотами та подяками.

Діти отримали незамінний досвід у виступі перед публікою, проявили творчий потенціал, розширили свій країнознавчий кругозір, поповнили лексичний та граматичний запас.




Немає коментарів:

Дописати коментар