середу, 22 лютого 2017 р.

Видаництво «Ранок» презентує освітню програму «ЯКлас»!

      3 березня, на I Міжнародному освітньому форумі, у Premier Palace Hotel Kharkiv (м. Харків, пр. Незалежності, 2) відбудеться майстер-клас «ЯКлас — ефективний інструмент для прискореного навчання» проведе представник видавництва «Ранок» Юлія Куриленко.
      ЯКлаcUA — дійсно ефективний допоміжний інструмент для шкільної освіти. Цей портал допомагає вчителю проводити перевірні, тестові та контрольні роботи, діагностику знань учнів, а також заняття в комп’ютерному класі. Для учня це база електронних робочих зошитів і нескінченний тренажер за шкільною програмою. Динамічні рейтинги лідерів класу і шкіл додають до навчання елементи гри, які стимулюють і школярів, і вчителів.
      Ось що пише про результати навчання своїх дітей вчителька сільської школи з села Борочиче:
«Хочу подякувати за дуже хорошу роботу, за дуже потрібну роботу. У нас учні виконують завдання дома, інформатику на уроках. Їм дуже цікаво. Вони агітують один одного, щоб школа набрала найбільше балів. І все це при тому, що у нас сільська школа у якій навчається всього 188 учнів (разом із молодшими класами) і не у кожного є інтернет, та ї той не самий кращий. Хто виконує завдання з мобільного, хто з планшета, ну і в кращому випадку з комп'ютера чи ноутбука. Учні із "танчиків" перейшли на ваш сайт. Питаються чи правильно виконали, коли у них щось не виходить. Звичайно помилка трапляється у них, а буває і у завданні».
        В основі ресурсу лежить технологія генерації величезної кількості варіантів для кожного завдання Genexis — таким чином проблему списування вирішено раз і назавжди. ЯКлас UA розвиває навички роботи з інформаційними технологіями як у вчителя, так і у школяра, та дозволяє їм спілкуватись однією мовою. Доступ до розширеного функціоналу ЯКлас UA дозволяє викладачеві автоматизувати процес підготовки та перевірки завдань, запровадити індивідуальні траєкторії навчання, реалізувати ефективний моніторинг успішності та швидко створювати звіти. Проект уже став міжнародним — за його допомогою навчаються тисячі дітей в Україні та Європі.
http://www.yaklas.com.ua/
https://www.youtube.com/watch?v=C7vyp5zN0xU&feature=youtu.be



Немає коментарів:

Дописати коментар